0
13

-----------------------------------------------------------------------------------

Hartikaiselle kauden ensimmäinen kisa

L ängelmäveden uistelijoitten kausi käynnistyi 21. toukokuuta Rönnistä. Kisaan lähti mukaan kaikkiaan 15 venekuntaa suurien saaliiden toivossa. Kilpailukalat olivat hauki, ahven, kuha ja taimen. Puntarilla ei kuitenkaan nähty kuin haukia.
Suurimman saaliin toi puntarille Hartikaisen Markon venekunta. Heillä oli haukia peräti 31,270 kg. Toiseksi sijoittui Mannilan Esan Venekunta 26,255kg ja kolmanneksi Rainan Jarin venekunta 21,320 kilon saaliillaan.

Päivän suurimman hauen sain Hartikaisen Veikon venekunta. Hauella oli painoa 6,620kg ja sillä ollaan kiinni kauden suurimman hauen pokaalissa. Puntarilla nähtiin myös toinenkin suurempi hauki. Sen sai Mannilan Esan venekunta ja painoa hauella oli 6,050 kg.

Kuhakisa 22.-23.7.06

Längelmäveden Uistelijoiden jäsentenvälinen kuhakisa alkoi lauantain 22.7. 19 ja päättyi sunnuntaiaamuna klo 6. Yöllä pidettiin kuitenkin tunnin mittainen makkaratauko,jonka aikana vaihdettiin kuulumisia ja saalistietoja.

Kilpailukaloina olivat ahven ja kuha. Molmpien kilpailukalojen kerroin oli yksi. Alamitta oli ahvenella 25cm ja kuhalla 41cm. Kisaan lähti mukaan 16 venekuntaa.

Aamulla saaliit punnittinn Rönnissä. Yön aikana  eniten kuhia sai Mattilan Teemun venekunta. Heidän kuusi kuhaa painoi yhteensä 8330 grammaa. Toiseksi kisassa sijoitui Mikkolan Ilkan venekunta tuloksella 6560. Tällä venekunnalla oli myös kisan suurin kuha, joka  painoi 3,670 kg.

Kolmanneksi kisassa sijoittui Koskisen Ismon venekunta tuloksella 5550. Kisan suurimmalla ahvenella oli painoa 490 grammaa ja sen sai Rainan Jarin venekunta.

Hartikaiselle kauden 3. voitto

Längelmäveden uistelijoiden kauden toiseksi viimeisen jäsentenvälisen kisan voiton vei Hartikaisen Markon venekunta. Kilpailussa punnittiin maksimissaan viisi kalaa per kalalaji. Kilpailukalat olivat hauki, ahven, kuha ja taimen. Voittajavenekunnan saalis koostui viidestä hauesta,  kahdesta ahvenesta ja kuhasta. Toiseksi kisassa sijoittui Salmen Henryn venekunta 9650 pisteellä ja kolmanneksi Rainan Jarin venekunta 7885 pisteellä.

Tällä voitolla Hartikaisen Markon venekunta siirtyi myös jäsentenvälisen cupin ylivoimaiseen johtoon. Kauden viimeinen ja samalla jäsentenvälinen mestaruuskisa on 24.9.

Arvolan venekunnalle mestaruus ja Hartikaiselle cupin voitto

Längelmäveden uistelijoiden seuran mestaruus ratkottiin sunnuntaina 24. syyskuuta Lähtöpaikkana toimi Rönni. Längelmävedelle starttasi kaikkiaan 12 venekuntaa. Kilpailussa punnittiin maksimissaan viisi kalaa per kalalaji.

Seuran mestariksi uisteli jo toisen vuonna peräkkäin Arvolan Jannen venekunta miehistönään Seppo Ranta. Heidän voittotuloksensa oli 16890 pistettä. Toiseksi kisassa sijoittui Rainan Jarin venekunta miehistönään Seppo ja Sami Aittokallio tuloksella 10920 pistettä. Kolmanneksi kisassa tuli Hartikaisen Markon venekunta miehistönään Sami Uljas. Heidän tuloksensa oli 7930 pistettä.

Tänä vuonna cupissa laskettiin mukaan neljän kilpailun tulos. Cupin voittajaksi uisteli kolmella kisavoitolla ja yhdellä kolmossijalla Hartikaisen Markon venekunta. Toiseksi cupissa sijoittui Rainan Jarin venekunta ja kolmanneksi Mattilan Teemun venekunta.

Kauden suurimman hauen kiertopalkinnon vei Hartikaisen Veikon venekunta. Sama venekunta sai myös suurimman ahvenen kiertopalkinnon. Kauden suurimmalla hauella oli painoa 6,620kg ja ahvenella 510 grammaa. Suurimman kuhan kiertopalkinnon sai sitävastoin Mikkonlan Ilkan venekunta. Suurin kuha painoi tänä vuonna  3,670kg.