15 Kiltti Matti 0 0 21 0 0 21
16 Ojala Pasi 0 0 14 0 0 14
17 Mäkinen Jarmo 0 11 0 0 0 11

Suuria haukia Rönnistä

Längelmäveden Uistelijoiden ensimmäinen jäsentenvälinen kisa käytiin sunnuntaina 13.5 aurinkoisessa ja tyynessä kelissä. Kisaan lähti mukaan 12 venekuntaa.

Puntarille kelpasivat kaikki kalat (hauki, ahven, kuha ja taimen), mutta siellä ei näkynyt haukien lisäksi kuin yksi ahven. Päivän suurimman saaliin sai Salmen Henryn venekunta, joka toi puntarille komeita haukia 21,116 kiloa. Toiseksi kisassa sijoittui Mannilan Esan venekunta tuloksella 15,710kg ja kolmanneksi Rainan Jarin venekunta tuloksella 14,170kg.

Kisassa saatiin kolme yli viiden kilon haukea, joista suurimman sai Salmen Henryn venekunta. Hauella oli painoa 8,330kg.

11. Mattilan vk 2375

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kuhakisa 21.7.2007

Längelmäveden uistelijoiden jäsentenvälinen kuhakisa alkoi lauantaina 21.7.  klo 19 ja päättyi sunnuntai aamuna klo 06.  Kilpailukaloina olivat perinteiseen tapaan kuha ja ahven. Kisaan lähti mukaan 15 venekuntaa.

Eniten kaloja yön aikana sai Salmen Henryn venekunta. Kaloja heillä oli 10,470kg. Toiseksi erittäin tiukassa kisassa sijoittui Suomalaisen Jarin venekunta, joka hävisi voittajille vain 65 grammaa. Kolmanneksi eniten kaloja sai Arvolan Jannen venekunta. Heillä kaloja oli 8,605kg.

Kisan suurimman kuhan sai Kiltin Matin venekunta. Heidän kuhansa painoi 3,770kg. Kisassa saatiin myös toinensuurempi kuha, jolla oli painoa 3,645kg. Tämän kuhan sai Suomalaisen Jarin venekunta. Suurimman ahvenen sai  Mattilan Teemun venekunta. Heidän ahvenensa painoi  515 grammaa.

Arvolan venkunta voittoon 23.9.2007

Längelmäveden uistelijoiden kauden toiseksi viimeisessä kisassa voiton vei Arvolan Jannen venekunta noin kymmenentuhannen pisteen erolla toiseksi tulleesseen. Arvolan venekunnan voittotulos oli 33110 pistettä. Toiseksi kisassa sijoittui Mannilan Esna venekunta tuloksella 23160 ja kolmanneksi Rainan Jarin venkunta 1010 pistettä Mannilan venekunnalle hävinneenä. Kilpailussa punnittiin tällä kertaa kaikki kalat eli puntarille sai tuoda kaikki kilpailukalat, jotka täyttivät niille asetetut alamitat.

Uistelijoiden jäsentenvälinen pistekilpailu on erittäin tiukka ennen viimeistä kisaa. Kärjessä on Arvolan Jannen venekunta, mutta vain pisteen päässä on Mannilan venekunta. Kärjen tuntumassa ovat ovat myös Rainan, Salmen ja Suomalaisen venekunnat. Pistekisaan lasketaan neljän parhaan kilpailun sijoitus, joten kaikille näillä viidellä venekunnalla on mahdollisuus voittoon. Uistelijouiden viimeinen ja samalla seuran mestaruuskisa uistellaan sunnuntainan 7. lokakuuta.

Arvolan venekunta vei mestaruuden

Längelmäveden uistelijoiden mestaruus ratkottiin lokakuun 7.päivänä Rönnissä. Tänäkin vuonna kisassa punnittiin viisi kalaa per kalalaji. Seuran mestariksi uisteli kolmantena vuonna peräkkäin vuonna Arvolan Jannen venkunta miehistönään Marko Hartikainen ja Seppo Ranta. Toiseksi kisassa uisteli Salmen Henryn venekunta ja kolmanneksi Hartikaisen Veikon venekunta.

Ennen mestaruuskisaa viidellä venekunnalla oli mahdollisuus jäsentenvälisen cupin voittoon, jossa laskettiinn neljän parhaan kilpailun sijoitus. Seuran mestaruuden ansiosta Arvolan Jannen venekunta sinetöi itselleen myös tämän vuoden cupin voiton pistein 110. Toiseksi sijoittui Salmen Henrin venekunta pistein 102 ja kolmanneksi Mannilan Esan venkunta pistein 100. Cupissa palkittiin kuusi parasta venekuntaa ja tämän lisäksi palkinnotta jääneiden venekuntien kesken arvottiin kaksi lahjakorttia. Lahjakorti saivat Valkeisemäen ja Mäkisen venekunnat.

Kauden suurimpien kalojen kiertopalkinnot saivat myös vuodeksi uudet kodit. Suurimman hauen kiertopalkinnon sain Salmen Henrin venkunta 8,330kg painaneella hauellaan. Suurimman kuhan kiertopalkiinon sai puolestaan Kiltin Matin venekunta. Heidän kuhansa painoi 3,770kg. Suurimman ahvenen kiertopalkinnon sai  Mattilan Teemun venekunta 515 gramman ahvenellaan. Koska taimenia ei ole kisoissa noussut useaan vuoteen Längelmävedestä päätettiin tänä vuonna suurimman taimenen kiertopalkinto antaa venekunnalle joka onnistui ennen mestaruuskisaa saamaan sisävesiltä suurimman lohikalan. Tämän kiertopalkinnon sai vuodeksi Mannilan Esan venekunta.