Koskinen Ismo 0 0 13 0 0 13
19
Temonen Aki 0 8 0 0 0 8

Kausi käyntiin

Kauden ensimmäinen jäsentenvälinen kisa käytiin sunnuntaina 25. toukokuuta. Kisan voiton vei viime vuotiseen tapaan Salmen Henrin venekunta ylivoimaisella tuloksella 34410. Toisesta sijasta käytiinkin erittäin tiukka kamppailu. Toiseksi tulleen Hartikaisen Markon venekunnan ja neljänneksi sijoittuneen Rainan Jarin venekunnan välillä oli vaivaiset 320 pistettä. Heidän väliinsä kiilasi vielä Mikkolan Ilkan venekunta sijoittuen kisassa kolmanneksi.

Kisan suurimman hauen sai Mikkolan Ilkan venekunta. Heidän haukensa painoi peräti 9,590kg. Suurimman hauen lisäksi venekunta toi puntarille myös kisan suurimman kuhan. Kuhalla oli painoa 2,485kg. Kisan suurimman ahvenen sai sitävastoin Arvolan Jannen venekunta. Ahvenella oli painoa 465g.

12) Järvisen vk 6470

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuha söi yöllä

Längelmäveden uistelijoiden perinteinen kuhakisa käytiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viikko Rönnin vedon jälkeen. Puntarille kelpasivat vain kuhat ja ahvenet.

Ilta seitsemästä aamu kuuteen kestäneessä kisassa ylivoimaiseen voittoon ylsi Rainan Jarin venekunta todella kovalla tuloksella. Heidän kalapussinsa painoi peräti 18580g. Toiseksi kisassa tuli Suomalaisen Jarin venekunta tuloksella 11100g ja kolmanneksi Ketolan Jussin venekunta vain 70grammaa kisassa toiseksi tulleelle hävinneenä.

Yöllä veneisiin nousi todella komeita kuhia. Suomalaisen Jarin venekunta onnistui saamaan Längelmävedestä yli seitsemän kilon kuhan. Myös Mattilan Teemun veneeseen nousseella kuhalla oli painoa 5,6 kiloa.

Hauki oli syönnillään

Uistelijoiden kauden toiseksi viimenen kisa käytiin 14. syyskuuta Rönnissä. Kaksi venekuntaa oli aivan omaa luokkaansa, kun kisassa punnittiin kaikki kalat.

Mestarit selvillä

Längelmäveden uistelijoiden mestaruus ratkottiin lokakuun 5.päivänä Rönnissä. Kisassa punnittiin edellisvuosien tapaan viisi kalaa per kalalaji. Seuran mestariksi uisteli Hartikaisen Markon venekunta miehistönään Ville Vuori. Toiseksi kisassa uisteli Rainan Jarin venekunta miehistöllä Oiva Entonen ja Seppo Aittokallio. Useita vuosia mestaruuskisaa hallinnut Arvolan Jannen venekunta sijoittui tämän vuoden kisassa kolmanneksi miehistönään Jani Ruutianen.

Jäsentenvälisen cupin voiton vei tänä vuonna ensimmäisen kerran Rainan Jarin venekunta miehistönään Oiva Entonen sekä Seppo ja Sami Aittokallio. Pisteitä venekunnalla oli  114, jotka kertyivät kahdesta voitosta ja kahdesta 2.sijasta jäsentenvälisissä uistelukisoissa. Venekunta on lähes aina ollut kärjessä mutta cupin voittoa se ei ole aiemmin onnistunut saamaan. Toiseksi sijoittui Hartikaisen Markon venekunta miehistönään Ville Vuori ja Juuso Niemenpää pistein 110.  Kolmanneksi cupissa ylsi Salmen Henryn venkunta miehistönään Eino Mokko ja Riitta Virtanen  pistein 100. Cupissa palkittiin kuusi parasta venekuntaa ja tämän lisäksi palkinnotta jääneiden venekuntien kesken arvottiin kaksi lahjakorttia. Lahjakortit saivat Salmisen Markun ja Temosen Akin venekunnat.

Kauden suurimpien kalojen kiertopalkinnot saivat myös vuodeksi uudet kodit. Suurimman hauen kiertopalkinnon sain Mikkolan Ilkan venkunta 9,590kg painaneella hauellaan. Suurimman kuhan kiertopalkiinon sai puolestaan Suomalaisen Jarin venekunta. Heidän kuhansa painoi 7,030kg. Suurimman ahvenen kiertopalkinnon sai  Arvolan Jannen venekunta 465  gramman ahvenellaan. Suurimman taimenen kiertopalkinto annettiin venekunnalle joka  onnistui ennen mestaruuskisaa saamaan sisävesiltä suurimman lohikalan. Tämän kiertopalkinnon sai vuodeksi Mattilan Teemun venekunta. Päijänteen  taimenella oli painoa 6,180 kiloa.